Bog & idéCharlotte Barfod

Bøger skrevet af Charlotte Barfod

Læs mere om Charlotte Barfod
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Charlotte Barfod

Der findes en del bøger fra Charlotte Barfod online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Barfod.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Rejsesygdomme" udgivet af Orium

Bøger skrevet af Charlotte Barfod

Du kan finde tre bøger af Charlotte Barfod her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Barfods bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Barfod er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den akutte patient" af Charlotte Barfod

"Den akutte patient" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Barfod "Den akutte patient"

Det er muligt at købe Charlotte Barfods "Den akutte patient" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Barfod