Bog & idéCharlotte Buch

Bøger skrevet af Charlotte Buch

Læs mere om Charlotte Buch
1 produkter
1 produkter
Hotte Totter
Hotte TotterCharlotte Buch
85,00 DKK
EBOG
(0)
Hotte Totter

Mere om Charlotte Buch

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Charlotte Buch. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Buchs seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Charlotte Buchs bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hotte Totter" udgivet af Books on Demand - "Filt tøj og ting" udgivet af Klematis - "Arbejdshæfte til beklædningsfilt" udgivet af Books on Demand - "How to make felt for clothing" udgivet af Books on Demand - "Filz für Bekleidungszwecke" udgivet af Books on Demand - "Filz für Bekleidungszwecke " udgivet af Charlotte Buch - "Zottelkissen" udgivet af Books on Demand - "Zottelkissen" udgivet af Books on Demand - "Hotte Totter" udgivet af Books on Demand - "Arbejdshæfte til beklædningsfilt" udgivet af Books on Demand - "Filz für Bekleidungszwecke" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Charlotte Buch

Du kan købe 11 bøger af Charlotte Buch her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Buchs bøger fås i et udvalg af formater. Buchs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hotte Totter" af Charlotte Buch

"Hotte Totter" findes på den digitale boghylde som ebog. "Hotte Totter" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Filt tøj og ting" af Charlotte Buch

Det er muligt at købe Charlotte Buchs "Filt tøj og ting" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Klematis, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Buch