Bog & idéCharlotte Drejdal Dyekjær

Bøger skrevet af Charlotte Drejdal Dyekjær

Læs mere om Charlotte Drejdal Dyekjær
1 produkter
1 produkter
Pædiatrisk håndbog i sygepleje
Pædiatrisk håndbog i sygeplejeCharlotte Drejdal Dyekjær
199,95 DKK
Hardback
(0)
Pædiatrisk håndbog i sygepleje

Mere om Charlotte Drejdal Dyekjær

Der er bare én bog af Charlotte Drejdal Dyekjær tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Pædiatrisk håndbog i sygepleje". Den er udgivet af FADL på dansk. "Pædiatrisk håndbog i sygepleje" er desuden udgivet i serien "Håndbøger - FADL's forlag".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Drejdal Dyekjærs "Pædiatrisk håndbog i sygepleje"

Det er muligt at købe Charlotte Drejdal Dyekjærs "Pædiatrisk håndbog i sygepleje" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af Dyekjærs serie "Håndbøger - FADL's forlag". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL.

Endnu en af Charlotte Drejdal Dyekjær fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Drejdal Dyekjær