Bog & idéCharlotte Juul Nilsson

Bøger skrevet af Charlotte Juul Nilsson

3 produkter
3 produkter
Sygepleje til ældre
Sygepleje til ældreMarie Seibæk
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygepleje til ældre
Medicinsk sociologi
Medicinsk sociologiNaja Hulvej Rod
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Medicinsk sociologi
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
319,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre

Mere om Charlotte Juul Nilsson

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Charlotte Juul Nilsson. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nilsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje til ældre" udgivet af Gyldendal - "Geriatri" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger af Charlotte Juul Nilsson

Charlotte Juul Nilsson har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Charlotte Juul Nilsson kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Nilsson opdelt i serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Medicinsk sociologi" af Charlotte Juul Nilsson

Hos Bog & idé er "Medicinsk sociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sygepleje til ældre" af Charlotte Juul Nilsson

"Sygepleje til ældre" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Juul Nilsson