Bog & idéCharlotte Kaae

Bøger skrevet af Charlotte Kaae

Læs mere om Charlotte Kaae
2 produkter
2 produkter
Strik
StrikCharlotte Kaae
399,95 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Strik
Mange masker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mange maskerVivian Høxbro
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Mange masker

Mere om Charlotte Kaae

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Charlotte Kaae. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Kaae.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strik" udgivet af Raglan - "Dimserier" udgivet af Forlaget Epublis - "Strik & mal" udgivet af Forlaget Epublis - "Farverig babystrik" udgivet af Forlaget Epublis - "Krydret strik" udgivet af Forlaget epublis ApS - "Mange masker" udgivet af Kristensen & Ko

Charlotte Kaaes bøger

Du kan købe seks bøger af Charlotte Kaae her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Charlotte Kaae kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Kaae er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Strik" af Charlotte Kaae

Det er muligt at købe Charlotte Kaaes "Strik" som lærredsindbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Raglan, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Dimserier" af Charlotte Kaae

"Dimserier" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Epublis, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Kaae