Bog & idéCharlotte Køhlert

Bøger skrevet af Charlotte Køhlert

Læs mere om Charlotte Køhlert
1 produkter
1 produkter
Dialog til en forandring
Dialog til en forandringCharlotte Køhlert
39,95 DKK
Hæftet
(0)
Dialog til en forandring

Mere om Charlotte Køhlert

Du kan kun finde en enkelt bog af Charlotte Køhlert her hos Bog & idé. Bogen hedder "Dialog til en forandring". Den er udgivet af Samfundslitteratur på dansk. "Dialog til en forandring" er desuden udgivet i serien "Den kommunikerende organisation".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dialog til en forandring" af Charlotte Køhlert

Det er muligt at købe Charlotte Køhlerts "Dialog til en forandring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Køhlerts serie "Den kommunikerende organisation". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Charlotte Køhlert fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Køhlert