Bog & idéCharlotte Lindbjerg

Bøger skrevet af Charlotte Lindbjerg

Læs mere om Charlotte Lindbjerg
0 produkter

Mere om Charlotte Lindbjerg

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Charlotte Lindbjerg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lindbjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Godt at se dig igen, gamle jas" i serien "Ponyakademiet" udgivet af Historia - "Godt at se dig igen, gamle Jas" udgivet af Mosekonen og de andres forlag

Charlotte Lindbjergs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Charlotte Lindbjerg hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Charlotte Lindbjerg kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Lindbjerg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Lindbjergs "Godt at se dig igen, gamle jas"

Hos Bog & idé er "Godt at se dig igen, gamle jas" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Ponyakademiet". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia .

"Godt at se dig igen, gamle Jas" af Charlotte Lindbjerg

"Godt at se dig igen, gamle Jas" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mosekonen og de andres forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Lindbjerg