Bog & idéCharlotte Østergaard

Bøger skrevet af Charlotte Østergaard

Læs mere om Charlotte Østergaard
3 produkter
3 produkter
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empiriske undersøgelser og metodiske grebBent Sortkær
314,96 DKK
Bog
(0)
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi
Motion og bevægelse i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motion og bevægelse i skolenEsben Stilund Volshøj
269,96 DKK
Bog
(1)
Motion og bevægelse i skolen

Mere om Charlotte Østergaard

Der er en del bøger fra Charlotte Østergaard til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Østergaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motion og bevægelse i skolen" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" udgivet af Gyldendal - "Arbejd professionelt med LinkedIn" udgivet af Digital Works - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idrætsforskning" udgivet af Munksgaard

Charlotte Østergaards bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Charlotte Østergaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Charlotte Østergaard kan købes i flere formater. Bøgerne af Østergaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Østergaards "Motion og bevægelse i skolen"

Det er muligt at købe Charlotte Østergaards "Motion og bevægelse i skolen" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Østergaard, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Grundbog i idrætssociologi" af Charlotte Østergaard

"Grundbog i idrætssociologi" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Østergaard