Bog & idéCharlotte Overgaard

Bøger skrevet af Charlotte Overgaard

Læs mere om Charlotte Overgaard
1 produkter
1 produkter
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
689,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi

Mere om Charlotte Overgaard

Der findes flere forskellige bøger fra Charlotte Overgaard tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Overgaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Hospice" udgivet af Gyldendal

Mere om Charlotte Overgaards bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Charlotte Overgaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Charlotte Overgaard kommer i et udvalg af formater. Overgaards bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sexologi" af Charlotte Overgaard

Det er muligt at købe Charlotte Overgaards "Sexologi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Overgaard "Hospice"

"Hospice" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Overgaard