Bog & idéCharlotte Riis Jensen

Bøger skrevet af Charlotte Riis Jensen

Læs mere om Charlotte Riis Jensen
2 produkter
2 produkter
Samarbejde om den inkluderende skole
Samarbejde om den inkluderende skoleJanne Hedegaard Hansen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Samarbejde om den inkluderende skole
Inklusionsvejlederen 1
Inklusionsvejlederen 1Rasmus Alenkær
429,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 1

Mere om Charlotte Riis Jensen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Charlotte Riis Jensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Riis Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejledning - som en dialogisk og samskabende pædagogisk praksis" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Vejledning af lærere - en samskabende proces" udgivet af Aarhus Universitet - "Inklusionsvejlederen 1 " i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Charlotte Riis Jensen

Charlotte Riis Jensen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Riis Jensens bøger fås i udvalgte formater. Riis Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Riis Jensens "Vejledning - som en dialogisk og samskabende pædagogisk praksis"

Det er muligt at købe Charlotte Riis Jensens "Vejledning - som en dialogisk og samskabende pædagogisk praksis" som ebog. "Vejledning - som en dialogisk og samskabende pædagogisk praksis" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Riis Jensens serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Vejledning af lærere - en samskabende proces" af Charlotte Riis Jensen

"Vejledning af lærere - en samskabende proces" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Riis Jensen