Bog & idéCharlotte Siiger

Bøger skrevet af Charlotte Siiger

Læs mere om Charlotte Siiger
1 produkter
1 produkter
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider

Mere om Charlotte Siiger

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Charlotte Siiger. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Siiger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Storbyen" udgivet af Columbus - "Politik og praksis i hverdagen " i serien "PhD.-række" udgivet af Københavns Universitet, Institut for Antropologi - "I en god sags tjeneste" i serien "Specialerække" udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Bøger skrevet af Charlotte Siiger

Charlotte Siiger har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Siigers bøger fås bare som hæftet. Charlotte Siiger bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mad, mennesker og måltider" af Charlotte Siiger

Hos Bog & idé er "Mad, mennesker og måltider" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Charlotte Siiger "Storbyen"

Det er muligt at købe Charlotte Siigers "Storbyen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Columbus, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Siiger