Bog & idéCharlotte Suppli Ulrik

Bøger skrevet af Charlotte Suppli Ulrik

Læs mere om Charlotte Suppli Ulrik
1 produkter
1 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Charlotte Suppli Ulrik

Hvis du mangler en bog af Charlotte Suppli Ulrik, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Ulriks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Alt om indretning" udgivet af Gyldendal

Charlotte Suppli Ulriks bøger

Du kan finde to bøger af Charlotte Suppli Ulrik her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille Ulriks bøger som indbundet. Ulriks bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Suppli Ulriks "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Alt om indretning" af Charlotte Suppli Ulrik

"Alt om indretning" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Suppli Ulrik