Bog & idéCharlotte Van den Broeck

Bøger skrevet af Charlotte Van den Broeck

Læs mere om Charlotte Van den Broeck
1 produkter
1 produkter
Vovestykker
BOEGERTILSTAERKPRIS
VovestykkerCharlotte Van den Broeck
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Vovestykker

Mere om Charlotte Van den Broeck

Charlotte Van den Broeck har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Vovestykker". Den er udgivet af Jensen & Dalgaard I/S på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Van den Broecks "Vovestykker"

Det er muligt at købe Charlotte Van den Broecks "Vovestykker" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Van den Broeck