Bog & idéChili John Rasmussen

Bøger skrevet af Chili John Rasmussen

Læs mere om Chili John Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Spis verden - nu med madplan
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spis verden - nu med madplanChili John Rasmussen
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Spis verden - nu med madplan
The Chilenium Cookbook - Jorden rundt igen
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Chilenium Cookbook - Jorden rundt igenChili John Rasmussen
132,76 DKK
Hæftet
(0)
The Chilenium Cookbook - Jorden rundt igen

Mere om Chili John Rasmussen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Chili John Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spis verden - nu med madplan" udgivet af Indigo Books - "The Chilenium Cookbook - Jorden rundt igen" udgivet af Indigo Books - "Jorden rundt på 80 kalorier og derover" udgivet af Indigo Books

Mere om Chili John Rasmussens bøger

Du kan finde tre bøger af Chili John Rasmussen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Chili John Rasmussen bøger i forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Indigo Books.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Spis verden - nu med madplan" af Chili John Rasmussen

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Chili John Rasmussen. Det er Indigo Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"The Chilenium Cookbook - Jorden rundt igen" af Chili John Rasmussen

Dette er en også en skøn bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Indigo Books.
Detaljer
Fulde navn:
Chili John Rasmussen