Bog & idéChilli Turell

Bøger skrevet af Chilli Turell

Læs mere om Chilli Turell
2 produkter
2 produkter
Kings & queens of Denmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kings & queens of DenmarkChilli Turell
41,46 DKK
Hæftet
(0)
Kings & queens of Denmark
Danske konger & dronninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danske konger & dronningerChilli Turell
41,46 DKK
Hæftet
(0)
Danske konger & dronninger

Mere om Chilli Turell

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Chilli Turell. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Turell.
Bøgerne fra Chilli Turell udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kings & queens of Denmark" i serien "Info-guide" udgivet af Gudrun - "Danske konger & dronninger" i serien "Info-guide" udgivet af Gudrun

Bøger af Chilli Turell

Chilli Turell har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille Turells bøger som hæftet. Bøgerne af Turell er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gudrun.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kings & queens of Denmark" af Chilli Turell

Det er muligt at købe Chilli Turells "Kings & queens of Denmark" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Info-guide". Det er Gudrun, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Chilli Turell "Danske konger & dronninger"

Det er muligt at købe Chilli Turells "Danske konger & dronninger" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Info-guide". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gudrun.
Detaljer
Fulde navn:
Chilli Turell