Bog & idéChloe Benjamin

Bøger skrevet af Chloe Benjamin

Læs mere om Chloe Benjamin
2 produkter
2 produkter
De udødelige
STREAM
De udødeligeChloe Benjamin
149,95 DKK
Lydbog
(19)
De udødelige
De udødelige
De udødeligeChloe Benjamin
149,95 DKK
EBOG
(19)
De udødelige

Mere om Chloe Benjamin

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Chloe Benjamin. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Benjamin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De udødelige" udgivet af Politikens Forlag - "De udødelige" udgivet af Politikens Forlag - "De udødelige" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Chloe Benjamins bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Chloe Benjamin hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Chloe Benjamin fås i et udvalg af formater. Benjamins bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"De udødelige" af Chloe Benjamin

Det er muligt at købe Chloe Benjamins "De udødelige" som lydbog. Chloe Benjamins "De udødelige" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Chloe Benjamin "De udødelige"

"De udødelige" kan købes som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "De udødelige" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Chloe Benjamin