Bog & idéChr. Engelstoft

Bøger skrevet af Chr. Engelstoft

1 produkter
1 produkter
Svig og list
Svig og listChristian Engelstoft
45,95 DKK
e-bog
(0)
Svig og list

Mere om Chr. Engelstoft

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Chr. Engelstoft. Bogen hedder "Svig og list". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet den på dansk. "Svig og list" er desuden udgivet i serien "Eventyr fortalte for børn".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Chr. Engelstofts "Svig og list"

"Svig og list" er tilgængelig som e-bog. Med "Svig og list" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Engelstofts serie "Eventyr fortalte for børn". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arne Herløv Petersen.

Endnu en af Chr. Engelstoft skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Chr. Engelstoft