Bog & idéChr. Hjorth-Andersen

Bøger skrevet af Chr. Hjorth-Andersen

Læs mere om Chr. Hjorth-Andersen
1 produkter
1 produkter
Hvad koster kulturen?
Hvad koster kulturen?Chr. Hjorth-Andersen
439,95 DKK
EBOG
(1)
Hvad koster kulturen?

Mere om Chr. Hjorth-Andersen

Chr. Hjorth-Andersen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hjorth-Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad koster kulturen?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Hvad koster kulturen?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Chr. Hjorth-Andersens bøger

Du kan finde to bøger af Chr. Hjorth-Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hjorth-Andersens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Hjorth-Andersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvad koster kulturen?" af Chr. Hjorth-Andersen

Hos Bog & idé er "Hvad koster kulturen?" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Chr. Hjorth-Andersen. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Hvad koster kulturen?" af Chr. Hjorth-Andersen

"Hvad koster kulturen?" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Chr. Hjorth-Andersen