Bog & idéChresten Kruchov

Bøger skrevet af Chresten Kruchov

Læs mere om Chresten Kruchov
1 produkter
1 produkter
Egnshistorie(r) fra Langeland gennem Tusinde år
Egnshistorie(r) fra Langeland gennem Tusinde årJørgen Drud Hansen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Egnshistorie(r) fra Langeland gennem Tusinde år

Mere om Chresten Kruchov

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Chresten Kruchov. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Kruchov.
Bøgerne fra Chresten Kruchov udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Egnshistorie(r) fra Langeland gennem Tusinde år" udgivet af Forlaget Vognporten - "Københavns Hovedbanegård 1969" udgivet af Books on Demand - "Billeder af ledelse" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Vi er i haven" udgivet af Vognporten - "P47-læreruddannelsen" i serien "PPP" udgivet af Institut for pædagogik og psykologi, Danmarks Lærerhøjskole Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse - "Pædagogisk vejledning" i serien "PPP serien" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for pædagogik og psykologi Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse - "School-development in Mongolia 1992-94" udgivet af Royal Danish School of Educational Studies - "Skoleledelse" i serien "Pædagogiske linier" udgivet af Klim

Bøger af Chresten Kruchov

Du kan finde otte bøger af Chresten Kruchov her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Chresten Kruchov kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Kruchov skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Egnshistorie(r) fra Langeland gennem Tusinde år" af Chresten Kruchov

Hos Bog & idé er "Egnshistorie(r) fra Langeland gennem Tusinde år" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Forlaget Vognporten, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Københavns Hovedbanegård 1969" af Chresten Kruchov

Hos Bog & idé er "Københavns Hovedbanegård 1969" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Københavns Hovedbanegård 1969" på din enhed og begynde at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Chresten Kruchov