Bog & idéChris Columbus & Ned Vizzini

Bøger skrevet af Chris Columbus & Ned Vizzini

Læs mere om Chris Columbus & Ned Vizzini
0 produkter

Mere om Chris Columbus & Ned Vizzini

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Chris Columbus & Ned Vizzini. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Vizzini.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "House of Secrets #3: De tre Verdensvogtere" i serien "House of secrets" udgivet af Tellerup A/S - "House of Secrets #2: Uhyrernes kamp" i serien "House of secrets" udgivet af Tellerup A/S - "House of Secrets #1: Undergangens og Ønskernes Bog " i serien "House of secrets" udgivet af Tellerup A/S

Bøger skrevet af Chris Columbus & Ned Vizzini

Der er tre tilgængelige bøger af Chris Columbus & Ned Vizzini hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Vizzini som hardback. Vizzinis bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Tellerup A/S.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Chris Columbus & Ned Vizzinis "House of Secrets #3: De tre Verdensvogtere"

Det er muligt at købe Chris Columbus & Ned Vizzinis "House of Secrets #3: De tre Verdensvogtere" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af serien "House of secrets". Det er Tellerup A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"House of Secrets #2: Uhyrernes kamp" af Chris Columbus & Ned Vizzini

"House of Secrets #2: Uhyrernes kamp" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i serien "House of secrets". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tellerup A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Columbus & Ned Vizzini