Bog & idéChris Fischer

Bøger skrevet af Chris Fischer

Læs mere om Chris Fischer
8 produkter
8 produkter
Genoese Drawings
Genoese DrawingsChris Fischer
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Genoese Drawings
Art in the Making
Art in the MakingChris Fischer
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Art in the Making
British Drawings
British DrawingsDavid Bindman
199,95 DKK
Indbundet
(0)
British Drawings
Neapolitan Drawings
Neapolitan DrawingsChris Fischer
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Neapolitan Drawings
Kunstværkets tilblivelse
Kunstværkets tilblivelseChris Fischer
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Kunstværkets tilblivelse
German Drawings
German DrawingsMikael Bøgh Rasmussen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
German Drawings
Venetian Drawings
Venetian DrawingsChris Fischer
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Venetian Drawings
Central Italian Drawings
Central Italian DrawingsChris Fischer
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Central Italian Drawings

Mere om Chris Fischer

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Chris Fischer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Fischer.
Bøgerne fra Chris Fischer kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Venetian Drawings" udgivet af SMK Forlag - "Hieroglyffer, dansk og engelsk" udgivet af SMK Forlag - "Art in the Making" udgivet af SMK Forlag - "Kunstværkets tilblivelse" udgivet af SMK Forlag - "Fra Bartolommeo " i serien "Lommebog" udgivet af Statens Museum for Kunst - "Ruinmani " i serien "Lommebog" udgivet af Statens Museum for Kunst - "François Boucher" udgivet af Gl. Holtegaard - "British Drawings" udgivet af SMK Forlag - "Neapolitan Drawings" udgivet af SMK Forlag - "Genoese Drawings" i serien "Italian Drawings in the Department of Prints and Drawings" udgivet af SMK Forlag - "German Drawings" udgivet af SMK Forlag

Bøger af Chris Fischer

Du kan købe 11 bøger af Chris Fischer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Chris Fischer bøger i samtlige formater. Fischer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Chris Fischers "Venetian Drawings"

Det er muligt at købe Chris Fischers "Venetian Drawings" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Hieroglyffer, dansk og engelsk" af Chris Fischer

Det er muligt at købe Chris Fischers "Hieroglyffer, dansk og engelsk" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er SMK Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Fischer