Bog & idéChris Kyle

Bøger skrevet af Chris Kyle

Læs mere om Chris Kyle
1 produkter
1 produkter
American Sniper
STREAM
American SniperChris Kyle
119,95 DKK
Lydbog
(3)
American Sniper

Mere om Chris Kyle

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Chris Kyle. På listen nedenfor finder du Kyles nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "American Sniper" udgivet af Mrs.Robinson - "American sniper" udgivet af Mrs. Robinson - "American Sniper" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "American Sniper" udgivet af Mrs.Robinson

Bøger skrevet af Chris Kyle

Der er fire tilgængelige bøger af Chris Kyle hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Chris Kyle fås i flere formater. Kyles bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Chris Kyles "American Sniper"

Hos Bog & idé er "American Sniper" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Mrs.Robinson, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Chris Kyle "American sniper"

"American sniper" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "American sniper" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mrs. Robinson.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Kyle