Bog & idéChris MacDonald

Bøger skrevet af Chris MacDonald

Læs mere om Chris MacDonald
5 produkter
5 produkter
High on Smoothies
High on SmoothiesMads Bo Pedersen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
High on Smoothies
Ikke til forhandling - livets ligning
Ikke til forhandling - livets ligningChris MacDonald
299,95 DKK
Indbundet
(20)
Ikke til forhandling - livets ligning
Ikke til forhandling - livets ligning
STREAM
Ikke til forhandlingChris MacDonald
179,95 DKK
Lydbog
(20)
Ikke til forhandling
Slip Stolen - for hjernens skyld
BOEGERTILSTAERKPRIS
Slip Stolen - for hjernens skyldLone Østergaard
215,96 DKK
Paperback
(1)
Slip Stolen - for hjernens skyld
Ikke til forhandling - livets ligning
Ikke til forhandlingChris MacDonald
179,95 DKK
EBOG
(20)
Ikke til forhandling

Mere om Chris MacDonald

Chris MacDonald har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af MacDonalds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Du er ikke alene" udgivet af Athenas - "Ikke til forhandling" udgivet af Politikens Forlag - "Ikke til forhandling" udgivet af Politikens Forlag - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Du er ikke alene" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Du er ikke alene" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Ikke til forhandling - livets ligning" udgivet af Politikens Forlag

Chris MacDonalds bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Chris MacDonald hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. MacDonalds bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af MacDonald er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Du er ikke alene" af Chris MacDonald

Hos Bog & idé er "Du er ikke alene" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Athenas.

Chris MacDonald "Ikke til forhandling"

"Ikke til forhandling" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Chris MacDonalds "Ikke til forhandling" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Chris MacDonald