Bog & idéChris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen

Bøger skrevet af Chris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen

Læs mere om Chris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen
2 produkter
2 produkter
Den blinde gud
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den blinde gudChris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen
107,86 DKK
Hæftet
(3)
Den blinde gud
Djævelens børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Djævelens børnChris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen
107,86 DKK
Hæftet
(2)
Djævelens børn

Mere om Chris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Chris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gulbrandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den blinde gud" udgivet af Klim - "Djævelens børn" i serien "Matre" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Chris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen

Du kan finde to bøger af Chris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Gulbrandsen som hæftet. Bøgerne af Gulbrandsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Klim.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den blinde gud" af Chris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen

Hos Bog & idé er "Den blinde gud" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Chris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen "Djævelens børn"

"Djævelens børn" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Matre". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Tvedt & Elisabeth Gulbrandsen