Bog & idéChristel Skousen Thrane

Bøger skrevet af Christel Skousen Thrane

Læs mere om Christel Skousen Thrane
1 produkter
1 produkter
Iværksættersamfundet
IværksættersamfundetChristel Skousen Thrane
79,95 DKK
e-bog
(2)
Iværksættersamfundet

Mere om Christel Skousen Thrane

Hvis du søger en bog af Christel Skousen Thrane, har du et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Thranes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iværksættersamfundet" udgivet af Gyldendal Business - "Iværksættersamfundet" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Christel Skousen Thrane

Christel Skousen Thrane har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Christel Skousen Thrane bøger i samtlige formater. Bøgerne af Thrane er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal Business.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Iværksættersamfundet" af Christel Skousen Thrane

Det er muligt at købe Christel Skousen Thranes "Iværksættersamfundet" som e-bog. "Iværksættersamfundet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Christel Skousen Thrane "Iværksættersamfundet"

"Iværksættersamfundet" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christel Skousen Thrane