Bog & idéChristen Bundgaard

Bøger skrevet af Christen Bundgaard

Læs mere om Christen Bundgaard
1 produkter
1 produkter
Proletarer
ProletarerChristen Bundgaard
30,95 DKK
e-bog
(0)
Proletarer

Mere om Christen Bundgaard

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Christen Bundgaard. Det er "Proletarer". Den er udgivet af Arne Herløv Petersen på dansk. "Proletarer" er desuden en del af serien "Eventyr fortalte for børn".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christen Bundgaards "Proletarer"

Hos Bog & idé er "Proletarer" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Proletarer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Bundgaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christen Bundgaard