Bog & idéChristian Coff Christian Coff

Bøger skrevet af Christian Coff Christian Coff

Læs mere om Christian Coff Christian Coff
1 produkter
1 produkter
Smag for etik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Smag for etikChristian Coff Christian Coff
110,46 DKK
Hæftet
(0)
Smag for etik

Mere om Christian Coff Christian Coff

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Christian Coff Christian Coff. På listen nedenfor ser du de nyeste af Christian Coffs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smag for etik" i serien "Politik, ret & samfund" udgivet af Museum Tusculanum - "Smag for etik" i serien "Politik, ret & samfund" udgivet af Museum Tusculanum

Christian Coff Christian Coffs bøger

Du kan finde to bøger af Christian Coff Christian Coff her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Christian Coff Christian Coff kommer i flere formater. Christian Coffs bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Museum Tusculanum.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Coff Christian Coffs "Smag for etik"

"Smag for etik" er tilgængelig online som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Christian Coff, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Christian Coffs serie "Politik, ret & samfund". Det er Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christian Coff Christian Coff "Smag for etik"

Hos Bog & idé er "Smag for etik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Politik, ret & samfund". Det er Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Coff Christian Coff