Bog & idéChristian Egander Skov

Bøger skrevet af Christian Egander Skov

Læs mere om Christian Egander Skov
5 produkter
5 produkter
Borgerlig krise
Borgerlig kriseChristian Egander Skov
299,95 DKK
Hæftet
(11)
Borgerlig krise
Konservatisme i mellemkrigstiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Konservatisme i mellemkrigstidenChristian Egander Skov
307,06 DKK
Indbundet
(2)
Konservatisme i mellemkrigstiden
Pligten kalder
Pligten kalderNikolaj Bøgh
199,95 DKK
Paperback
(1)
Pligten kalder
Borgerlig krise
Borgerlig kriseChristian Egander Skov
119,95 DKK
EBOG
(11)
Borgerlig krise
Borgerlig krise
STREAM
Borgerlig kriseChristian Egander Skov
79,95 DKK
Lydbog
(11)
Borgerlig krise

Mere om Christian Egander Skov

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Christian Egander Skov. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Skovs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konservatisme i mellemkrigstiden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Konservatisme i mellemkrigstiden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Christian Egander Skov

Du kan finde to bøger af Christian Egander Skov her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Skovs bøger kommer i udvalgte formater. Skovs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Egander Skovs "Konservatisme i mellemkrigstiden"

Hos Bog & idé er "Konservatisme i mellemkrigstiden" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Skov, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Konservatisme i mellemkrigstiden" af Christian Egander Skov

Hos Bog & idé er "Konservatisme i mellemkrigstiden" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Egander Skov