Bog & idéChristian Godballe

Bøger skrevet af Christian Godballe

Læs mere om Christian Godballe
2 produkter
2 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i øre-næse-hals-sygdommeAlexander Fjældstad
593,96 DKK
Hardback
(0)
Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme

Mere om Christian Godballe

Der er flere forskellige bøger fra Christian Godballe på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Godballe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Munksgaard

Christian Godballes bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Christian Godballe hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Christian Godballe bøger i udvalgte formater. Godballes bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Godballes "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme"

"Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Den akutte patient" af Christian Godballe

"Den akutte patient" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Godballe