Bog & idéChristian Holmsted-Olesen

Bøger skrevet af Christian Holmsted-Olesen

Læs mere om Christian Holmsted-Olesen
4 produkter
4 produkter
Den danske stol
Den danske stolChristian Holmsted-Olesen
349,95 DKK
Indbundet
(4)
Den danske stol
Den danske stol
Den danske stolChristian Holmsted-Olesen
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Den danske stol
The Danish Chair
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Danish ChairChristian Holmsted-Olesen
290,46 DKK
Indbundet
(0)
The Danish Chair
The Danish Chair
The Danish ChairChristian Holmsted-Olesen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
The Danish Chair

Mere om Christian Holmsted-Olesen

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af Christian Holmsted-Olesen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Holmsted-Olesen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Christian Holmsted-Olesens bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Danish Chair" udgivet af Strandberg Publishing - "Den danske stol" udgivet af Strandberg Publishing

Christian Holmsted-Olesens bøger

Du kan bestille to bøger af Christian Holmsted-Olesen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Holmsted-Olesens bøger som indbundet. Holmsted-Olesens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Strandberg Publishing.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Holmsted-Olesens "The Danish Chair"

Det er muligt at købe Christian Holmsted-Olesens "The Danish Chair" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Den danske stol" af Christian Holmsted-Olesen

Hos Bog & idé er "Den danske stol" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Holmsted-Olesen