Bog & idéChristian Holmsted Olesen

Bøger skrevet af Christian Holmsted Olesen

Læs mere om Christian Holmsted Olesen
1 produkter
1 produkter
Store Danske Designere
Store Danske DesignereErik Steffensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Store Danske Designere

Mere om Christian Holmsted Olesen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Christian Holmsted Olesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Holmsted Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Store danske designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Store Danske Designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jacob Jensen " i serien "Danske designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Store Danske Designere, hb." udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Wegner" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger skrevet af Christian Holmsted Olesen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Christian Holmsted Olesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde Holmsted Olesens bøger som indbundet. Christian Holmsted Olesen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Holmsted Olesens "Store danske designere"

Det er muligt at købe Christian Holmsted Olesens "Store danske designere" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Christian Holmsted Olesen "Store Danske Designere"

Hos Bog & idé er "Store Danske Designere" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Holmsted Olesen