Bog & idéChristian Jantzen

Bøger skrevet af Christian Jantzen

Læs mere om Christian Jantzen
2 produkter
2 produkter
Oplevelsesdesign
BOEGERTILSTAERKPRIS
OplevelsesdesignChristian Jantzen
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Oplevelsesdesign
Stilladsering - en pædagogisk metafor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stilladsering - en pædagogisk metaforJens Rasmussen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Stilladsering - en pædagogisk metafor

Mere om Christian Jantzen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Christian Jantzen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jantzens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smagskulturer og formidlingsformer" udgivet af Klim - "Kulturanalysens (u)mulighed" udgivet af Medusa - "Oplevelsesstedet " i serien "MÆRKK - æstetik og kommunikation" udgivet af Systime - "Oplevelsesdesign" udgivet af Samfundslitteratur - "Kunstkritik og kulturkamp" udgivet af Klim - "Stilladsering - en pædagogisk metafor" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim

Christian Jantzens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Christian Jantzen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Jantzens bøger kommer i et udvalg af formater. Christian Jantzen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Smagskulturer og formidlingsformer" af Christian Jantzen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jantzen, kan du godt glæde dig. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Christian Jantzen "Kulturanalysens (u)mulighed"

"Kulturanalysens (u)mulighed" er tilgængelig online som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Jantzen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Medusa, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Jantzen