Bog & idéChristian J.D. Dirksen

Bøger skrevet af Christian J.D. Dirksen

Læs mere om Christian J.D. Dirksen
1 produkter
1 produkter
I dragens øje
BOEGERTILSTAERKPRIS
I dragens øjeChristian J.D. Dirksen
68,95 DKK
Hæftet
I dragens øje

Mere om Christian J.D. Dirksen

Hvis du mangler en bog skrevet af Christian J.D. Dirksen, kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dirksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søforklaring" udgivet af Forlaget Genspejling - "Faren" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Hovedløst " i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "I dragens øje" udgivet af Genspejling - "Kvit" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Troløs" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "ID - lånt identitet" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Faren" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "ID - lånt identitet" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "I dragens øje" udgivet af Genspejling - "Kvit" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Hovedløst" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Troløs" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Hovedløst" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af PrintXpress

Bøger skrevet af Christian J.D. Dirksen

Christian J.D. Dirksen har 14 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Dirksens bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Dirksen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Søforklaring" af Christian J.D. Dirksen

Det er muligt at købe Christian J.D. Dirksens "Søforklaring" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Søforklaring" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Genspejling, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Faren" af Christian J.D. Dirksen

Hos Bog & idé er "Faren" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Faren" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Dirksens serie "Bjørnebandeserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Genspejling.
Detaljer
Fulde navn:
Christian J.D. Dirksen