Bog & idéChristian Juul Busch

Bøger skrevet af Christian Juul Busch

Læs mere om Christian Juul Busch
5 produkter
5 produkter
Sorggrupper i kirken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sorggrupper i kirkenThomas Bjørn Hansen og Christian Juul Busch
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Sorggrupper i kirken
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Giv sorgen ord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Giv sorgen ordMette Kjærgaard Nielsen
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Giv sorgen ord
Humanistisk palliation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Humanistisk palliationLouise Lund Simuyemba
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Humanistisk palliation
Praktisk klinisk smertebehandling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk klinisk smertebehandlingNiels-Henrik Jensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk klinisk smertebehandling

Mere om Christian Juul Busch

Der er en del bøger af Christian Juul Busch tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Busch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Giv sorgen ord" udgivet af Gyldendal - "Sorggrupper i kirken" udgivet af Eksistensen - "Biibili Minnernut" udgivet af Bibelselskabet - "Sorggrupper i kirken" udgivet af RPF - "Humanistisk palliation" udgivet af Gyldendal - "Religion; eksistens og sygepleje" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger af Christian Juul Busch

Der er syv tilgængelige bøger af Christian Juul Busch hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Christian Juul Busch kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Busch skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Juul Buschs "Kræftsygepleje"

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Christian Juul Busch "Giv sorgen ord"

Det er muligt at købe Christian Juul Buschs "Giv sorgen ord" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Juul Busch