Bog & idéChristian Krohg

Bøger skrevet af Christian Krohg

Læs mere om Christian Krohg
2 produkter
2 produkter
Terje Vigen
Terje VigenHenrik Ibsen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Terje Vigen
Albertine
AlbertineChristian Krohg
49,95 DKK
EBOG
Albertine

Mere om Christian Krohg

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Christian Krohg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Krohg.
Bøgerne fra Christian Krohg tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Albertine" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Albertine" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen

Mere om Christian Krohgs bøger

Christian Krohg har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Christian Krohg kommer i et udvalg af formater. Krohgs bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Arne Herløv Petersen.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Krohgs "Albertine"

Det er muligt at købe Christian Krohgs "Albertine" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Albertine" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Krohgs serie "Eventyr fortalte for børn". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.

Christian Krohg "Albertine"

"Albertine" findes på den digitale boghylde som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Albertine" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Krohg