Bog & idéChristian Lollike

Bøger skrevet af Christian Lollike

Læs mere om Christian Lollike
10 produkter
10 produkter
Antologi 2008-2013.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Antologi 2008-2013Kamilla Wargo Brekling
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Antologi 2008-2013
Museum for fremtiden
Museum for fremtidenBoris Groys
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Museum for fremtiden
Kødkarrusellen
KødkarrusellenChristian Lollike
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kødkarrusellen
Underværket
BOEGERTILSTAERKPRIS
UnderværketChristian Lollike
414,96 DKK
Hæftet
(0)
Underværket
Skakten eller Gerhards eventyr
Skakten eller Gerhards eventyrChristian Lollike
49,95 DKK
EBOG
(0)
Skakten eller Gerhards eventyr
Familien der kunne tale om alt. En farce
Familien der kunne tale om alt. En farceChristian Lollike
49,95 DKK
EBOG
(0)
Familien der kunne tale om alt. En farce
Det normale liv eller Krop og kampplads
Det normale liv eller Krop og kamppladsChristian Lollike
49,95 DKK
EBOG
(0)
Det normale liv eller Krop og kampplads
Dom over skrig
Dom over skrigChristian Lollike
49,95 DKK
EBOG
(0)
Dom over skrig
Undskyld, gamle, hvor finder jeg tiden, kærligheden og den galskab der smitter? Et plejehjemsdrama
Undskyld, gamle, hvor finder jeg tiden, kærligheden og den galskab der smitter? Et plejehjemsdramaChristian Lollike
49,95 DKK
EBOG
(0)
Undskyld, gamle, hvor finder jeg tiden, kærligheden og den galskab der smitter? Et plejehjemsdrama
Service selvmord
Service selvmordChristian Lollike
49,95 DKK
EBOG
(0)
Service selvmord

Mere om Christian Lollike

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Christian Lollike. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Lollike.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dom over skrig" udgivet af Saga - "Service selvmord" udgivet af Saga - "Skakten eller Gerhards eventyr" udgivet af Saga - "Undskyld, gamle, hvor finder jeg tiden, kærligheden og den galskab der smitter? Et plejehjemsdrama" udgivet af Saga - "Familien der kunne tale om alt. En farce" udgivet af Saga - "Det normale liv eller Krop og kampplads" udgivet af Saga - "Service selvmord" udgivet af SAGA Egmont - "Skakten eller Gerhards eventyr" udgivet af SAGA Egmont - "Det normale liv eller Krop og kampplads" udgivet af SAGA Egmont - "Familien der kunne tale om alt. En farce" udgivet af SAGA Egmont - "Undskyld, gamle, hvor finder jeg tiden, kærligheden og den galskab der smitter? Et plejehjemsdrama" udgivet af SAGA Egmont - "Kødkarrusellen" udgivet af SAGA Egmont - "Dom over skrig" udgivet af SAGA Egmont - "Familien der kunne tale om alt" i serien "Et skuespil fra Drama" udgivet af Drama - "Antologi 2008-2013" udgivet af Forlaget Kronstork / Forlaget Drama - "All my dreams come true" udgivet af Drama - "Skakten eller Gerhards eventyr" udgivet af Drama - "Det normale liv eller Krop og kampplads" udgivet af Drama - "Kødkarrusellen" udgivet af Drama - "Kosmisk frygt eller Den dag Brad Pitt fik paranoia" udgivet af Drama - "Nathan (Uden titel)" udgivet af Drama - "Fremtidens historie" udgivet af Drama - "Underværket eller The Re-Mohammed-Ty show" udgivet af Drama - "Service Selvmord" udgivet af Drama - "Undskyld, gamle, hvor finder jeg tiden, kærligheden og den galskab der smitter?" udgivet af Drama - "Dom over skrig" udgivet af Drama - "Undskyld, gamle, hvor finder jeg tiden, kærligheden og den galskab der smitter?" udgivet af Drama

Christian Lollikes bøger

Christian Lollike har 27 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Lollikes bøger fås i flere formater. Lollike har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Lollikes "Dom over skrig"

Hos Bog & idé er "Dom over skrig" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

Christian Lollike "Service selvmord"

"Service selvmord" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Lollike