Bog & idéChristian Moldt

Bøger skrevet af Christian Moldt

Læs mere om Christian Moldt
1 produkter
1 produkter
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologi bind IIÅse Høgsbro Lading
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II

Mere om Christian Moldt

Der er flere bøger skrevet af Christian Moldt tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Moldts seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Christian Moldt udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ph.D-serie. Fra meningsløs til meningsfuld evaluering" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" udgivet af Gyldendal

Mere om Christian Moldts bøger

Christian Moldt har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Moldts bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Moldt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Moldts "Ph.D-serie. Fra meningsløs til meningsfuld evaluering"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Moldt, kan du godt glæde dig. Det er Copenhagen Business School Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på flere sprog.

Christian Moldt "Psykodynamisk organisationspsykologi bind II"

Hos Bog & idé er "Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Moldt