Bog & idéChristian Nielsen og Michael Thing

Bøger skrevet af Christian Nielsen og Michael Thing

Læs mere om Christian Nielsen og Michael Thing
2 produkter
2 produkter
Fra idé til app
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra idé til appSteven Højlund
71,96 DKK
Paperback
(0)
Fra idé til app
From Idea to App
BOEGERTILSTAERKPRIS
From Idea to AppSteven Højlund
305,96 DKK
Paperback
(0)
From Idea to App

Mere om Christian Nielsen og Michael Thing

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Christian Nielsen og Michael Thing. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Thing.
Bøgerne fra Christian Nielsen og Michael Thing findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "From Idea to App" udgivet af Samfundslitteratur - "Fra idé til app" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Christian Nielsen og Michael Things bøger

Du kan finde to bøger af Christian Nielsen og Michael Thing her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Things bøger fås kun som paperback. Things bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"From Idea to App" af Christian Nielsen og Michael Thing

Det er muligt at købe Christian Nielsen og Michael Things "From Idea to App" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Fra idé til app" af Christian Nielsen og Michael Thing

Hos Bog & idé er "Fra idé til app" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Nielsen og Michael Thing