Bog & idéChristian Nyvang Qvick

Bøger skrevet af Christian Nyvang Qvick

Læs mere om Christian Nyvang Qvick
3 produkter
3 produkter
Er der nogen hjemme i strategihuset?
Er der nogen hjemme i strategihuset?Christian Nyvang Qvick
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Er der nogen hjemme i strategihuset?
Visionsledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
VisionsledelseChristian Nyvang Qvick
251,96 DKK
Hæftet
(1)
Visionsledelse
Distribueret ledelse i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Distribueret ledelse i den offentlige sektorChristian Nyvang Qvick
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Distribueret ledelse i den offentlige sektor

Mere om Christian Nyvang Qvick

Der er en del bøger skrevet af Christian Nyvang Qvick tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Qvicks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Visionsledelse" udgivet af Gyldendal - "Distribueret ledelse i den offentlige sektor" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Christian Nyvang Qvick

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Christian Nyvang Qvick hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Qvicks bøger fås kun som hæftet. Qvicks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Nyvang Qvicks "Visionsledelse"

"Visionsledelse" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Christian Nyvang Qvick "Distribueret ledelse i den offentlige sektor"

"Distribueret ledelse i den offentlige sektor" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Nyvang Qvick