Bog & idéChristian Skovgaard Hansen

Bøger skrevet af Christian Skovgaard Hansen

Læs mere om Christian Skovgaard Hansen
2 produkter
2 produkter
Erhvervsbeskatning
BOEGERTILSTAERKPRIS
ErhvervsbeskatningMalene Overgaard
1079,96 DKK
Hardback
(0)
Erhvervsbeskatning
Erhvervsbeskatning
ErhvervsbeskatningChristian Skovgaard Hansen
999,95 DKK
EBOG
(0)
Erhvervsbeskatning

Mere om Christian Skovgaard Hansen

Christian Skovgaard Hansen har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsbeskatning - med fokus på personselskaber og virksomhedsordningen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Christian Skovgaard Hansens bøger

Christian Skovgaard Hansen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Hansens bøger fås i flere formater. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Skovgaard Hansens "Erhvervsbeskatning"

"Erhvervsbeskatning" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Christian Skovgaard Hansen "Erhvervsbeskatning - med fokus på personselskaber og virksomhedsordningen"

Det er muligt at købe Christian Skovgaard Hansens "Erhvervsbeskatning - med fokus på personselskaber og virksomhedsordningen" som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Hansen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Skovgaard Hansen