Bog & idéChristian Varming

Bøger skrevet af Christian Varming

Læs mere om Christian Varming
1 produkter
1 produkter
Inklusionsvejlederen 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusionsvejlederen 1Rasmus Alenkær
387,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 1

Mere om Christian Varming

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Christian Varming. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Varmings seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusionsvejlederen 1" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Fæstningens Materialgård" udgivet af Realea

Christian Varmings bøger

Der er to tilgængelige bøger af Christian Varming hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Christian Varming fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Varming er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Inklusionsvejlederen 1" af Christian Varming

"Inklusionsvejlederen 1" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Inkluderende læringsfællesskaber". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christian Varming "Fæstningens Materialgård"

"Fæstningens Materialgård" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Realea.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Varming