Bog & idéChristian Waldstrøm

Bøger skrevet af Christian Waldstrøm

Læs mere om Christian Waldstrøm
5 produkter
5 produkter
Corporate Networking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Corporate NetworkingChristian Stadil
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Corporate Networking
Bedre videndeling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bedre videndelingThomas Tøth
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bedre videndeling
Netværksanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
NetværksanalyseLasse Folke Henriksen og Christian Waldstrøm
179,96 DKK
Paperback
(0)
Netværksanalyse
Corporate networking
Corporate networkingChristian Stadil
49,95 DKK
e-bog
(0)
Corporate networking
Ledelse af netværk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af netværkChristian Waldstrøm
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af netværk

Mere om Christian Waldstrøm

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Christian Waldstrøm. På listen nedenfor har du Waldstrøms nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse af netværk" udgivet af Akademisk Forlag - "Corporate Networking" udgivet af Gyldendal Business - "Netværksanalyse " i serien "Metoder i samfundsvidenskab og humaniora" udgivet af Samfundslitteratur - "Bedre videndeling" udgivet af Gyldendal - "Corporate Networking" udgivet af Gyldendal Business - "Ledelse af netværk" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Christian Waldstrøms bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Christian Waldstrøm hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Christian Waldstrøm kan købes i et udvalg af formater. Christian Waldstrøm bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Waldstrøms "Ledelse af netværk"

Det er muligt at købe Christian Waldstrøms "Ledelse af netværk" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Corporate Networking" af Christian Waldstrøm

Hos Bog & idé er "Corporate Networking" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Waldstrøm