Bog & idéChristian Wilster

Bøger skrevet af Christian Wilster

Læs mere om Christian Wilster
6 produkter
6 produkter
Homers Iliade
Homers Iliade- Homer
99,95 DKK
EBOG
(2)
Homers Iliade
Iliaden
Iliaden. Homer
60,95 DKK
e-bog
(0)
Iliaden
ODYSSEEN
OdysseenOprettet fra inventtable
60,95 DKK
e-bog
(0)
Odysseen
Homers Iliade
STREAM
Homers Iliade- Homer
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Homers Iliade
Homers Odyssee
Homers OdysseeLydbøger
99,95 DKK
EBOG
(0)
Homers Odyssee
Den undvegne
Den undvegneChristian Wilster
45,95 DKK
e-bog
(0)
Den undvegne

Mere om Christian Wilster

Der er blot én bog af Christian Wilster tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Den undvegne". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet den på dansk. "Den undvegne" er desuden udgivet i serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Wilsters "Den undvegne"

Det er muligt at købe Christian Wilsters "Den undvegne" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Den undvegne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.

Dette er en også en fantastisk bog fra Wilster, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Wilster