Bog & idéChristian Yde Frostholm

Bøger skrevet af Christian Yde Frostholm

Læs mere om Christian Yde Frostholm
2 produkter
2 produkter
Paris en brugsanvisning
Paris en brugsanvisningChristian Yde Frostholm
49,95 DKK
EBOG
(0)
Paris en brugsanvisning
Selvportræt med dyr
Selvportræt med dyrChristian Yde Frostholm
49,95 DKK
EBOG
(0)
Selvportræt med dyr

Mere om Christian Yde Frostholm

Hvis du er på jagt efter en bog fra Christian Yde Frostholm, kan du købe et stort udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Frostholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Paris en brugsanvisning" i serien "The Piccadilly Expedition Company" udgivet af Forlaget * (asterisk) - "EPHEMERA MUNDI" udgivet af Antipyrine - "Paris en brugsanvisning " i serien "The Piccadilly Expedition Company" udgivet af Forlaget * (asterisk) - "Selvportræt med dyr" udgivet af Gyldendal - "Paris en brugsanvisning" i serien "The Piccadilly Expedition Company" udgivet af Forlaget * (asterisk) - "Laminat" udgivet af Antiprine og forlaget *[asterisk] - "Things left behind" udgivet af Random Gardens - "Selvportræt med dyr" udgivet af Gyldendal

Christian Yde Frostholms bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Christian Yde Frostholm hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Christian Yde Frostholm fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Frostholm er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Paris en brugsanvisning" af Christian Yde Frostholm

"Paris en brugsanvisning" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Frostholms serie "The Piccadilly Expedition Company". Det er Forlaget * (asterisk), der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"EPHEMERA MUNDI" af Christian Yde Frostholm

Hos Bog & idé er "EPHEMERA MUNDI" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Yde Frostholm