Bog & idéChristiane Felscherinow

Bøger skrevet af Christiane Felscherinow

Læs mere om Christiane Felscherinow
1 produkter
1 produkter
I morgen er det slut
I morgen er det slutChristiane Felscherinow
69,95 DKK
EBOG
(1)
I morgen er det slut

Mere om Christiane Felscherinow

Hvis du søger en bog af Christiane Felscherinow, har du et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Felscherinow.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Christiane Felscherinows bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Christiane F. - Mein zweites Leben" udgivet af Deutscher Levante Verlag - "I morgen er det slut" udgivet af Haase & Søns Forlag as - "Christiane F. - Mein zweites Leben" udgivet af Deutscher Levante Verlag

Bøger af Christiane Felscherinow

Christiane Felscherinow har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Christiane Felscherinow bøger i samtlige formater. Bøgerne af Felscherinow er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christiane Felscherinows "Christiane F. - Mein zweites Leben"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Felscherinow, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Deutscher Levante Verlag.

"I morgen er det slut" af Christiane Felscherinow

Det er muligt at købe Christiane Felscherinows "I morgen er det slut" som ebog. Hvis du køber "I morgen er det slut" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Haase & Søns Forlag as, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christiane Felscherinow