Bog & idéChristina Baker Kline

Bøger skrevet af Christina Baker Kline

Læs mere om Christina Baker Kline
5 produkter
5 produkter
Pigen uden navn
Pigen uden navn, PBChristina Baker Kline
149,95 DKK
Paperback
(21)
Pigen uden navn, PB
Pigen uden navn
Pigen uden navnChristina Baker Kline
79,95 DKK
EBOG
(26)
Pigen uden navn
De forviste
De forvisteChristina Baker Kline
189,95 DKK
EBOG
(11)
De forviste
De forviste
STREAM
De forvisteChristina Baker Kline
189,95 DKK
Lydbog
(13)
De forviste
Pigen uden navn
STREAM
Pigen uden navnChristina Baker Kline
79,95 DKK
Lydbog
(26)
Pigen uden navn

Mere om Christina Baker Kline

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger af Christina Baker Kline. På listen nedenfor ser du de nyeste af Baker Klines bogudgivelser.
Bøgerne fra Christina Baker Kline findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pigen uden navn" i serien "MagnaPrintserien" udgivet af Nyt Dansk Litteraturselskab - "Pigen uden navn, PB" udgivet af Gads Forlag - "Pigen uden navn " i serien "MagnaPrintserien" udgivet af Gad - "Pigen uden navn" i serien "MagnaPrintserien" udgivet af Gads Forlag - "Pigen uden navn" i serien "MagnaPrintserien" udgivet af Gyldendal - "PIGEN UDEN NAVN " udgivet af - - "Pigen uden navn" i serien "MagnaPrintserien" udgivet af Gad

Bøger af Christina Baker Kline

Christina Baker Kline har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Baker Klines bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Baker Kline er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christina Baker Klines "Pigen uden navn"

"Pigen uden navn" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "MagnaPrintserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Dansk Litteraturselskab.

Christina Baker Kline "Pigen uden navn, PB"

Det er muligt at købe Christina Baker Klines "Pigen uden navn, PB" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Baker Kline