Bog & idéChristina Busk

Bøger skrevet af Christina Busk

Læs mere om Christina Busk
2 produkter
2 produkter
Etik i praksis for socialrådgivere
Etik i praksis for socialrådgivereAnne Birthe Dørup Olesen
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Etik i praksis for socialrådgivere
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejdeJens Eistrup
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde

Mere om Christina Busk

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Christina Busk. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Busk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Hvad vil du være, når du bliver stor?" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Etik i offentlig ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Etik i praksis for socialrådgivere" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Christina Busk

Christina Busk har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Christina Busk bøger i samtlige formater. Busks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christina Busks "Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde"

Det er muligt at købe Christina Busks "Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Hvad vil du være, når du bliver stor?" af Christina Busk

"Hvad vil du være, når du bliver stor?" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Fahrenheit.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Busk