Bog & idéChristina Davidsen

Bøger skrevet af Christina Davidsen

Læs mere om Christina Davidsen
1 produkter
1 produkter
Revision i praksis - pakke
Revision i praksis - pakkeMartin Samuelsen
2359,95 DKK
Hæftet
(0)
Revision i praksis - pakke

Mere om Christina Davidsen

Der er forskellige bøger fra Christina Davidsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Davidsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Revision i praksis - pakke" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Bøger skrevet af Christina Davidsen

Christina Davidsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Davidsens bøger fås bare som hæftet. Davidsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christina Davidsens "Revision i praksis - pakke"

Det er muligt at købe Christina Davidsens "Revision i praksis - pakke" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

Christina Davidsen "Revision i praksis"

Det er muligt at købe Christina Davidsens "Revision i praksis" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Davidsen