Bog & idéChristina Feldman

Bøger skrevet af Christina Feldman

Læs mere om Christina Feldman
1 produkter
1 produkter
MEDITATION
MeditationChristina Feldman
49,95 DKK
EBOG
(0)
Meditation

Mere om Christina Feldman

Christina Feldman har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Feldman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Meditation" i serien "Principper og funktion" udgivet af Borgen - "Meditation" i serien "Principper og funktion" udgivet af Borgens Bogklub

Bøger skrevet af Christina Feldman

Du kan finde to bøger af Christina Feldman her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Christina Feldman bøger i flere forskellige formater. Feldmans bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Meditation" af Christina Feldman

Hos Bog & idé er "Meditation" tilgængelig som ebog. "Meditation" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Feldmans serie "Principper og funktion". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.

Christina Feldman "Meditation"

"Meditation" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Feldmans serie "Principper og funktion". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgens Bogklub.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Feldman