Bog & idéChristina Gamborg Holm

Bøger skrevet af Christina Gamborg Holm

Læs mere om Christina Gamborg Holm
2 produkter
2 produkter
Opgaveskrivning for praktikere
Opgaveskrivning for praktikereMia Søiberg
279,95 DKK
Paperback
(0)
Opgaveskrivning for praktikere
Procesfacilitering i praksis, 2. udgave
Procesfacilitering i praksis, 2. udgaveMia Søiberg
279,95 DKK
Paperback
(0)
Procesfacilitering i praksis, 2. udgave

Mere om Christina Gamborg Holm

Der findes flere forskellige bøger fra Christina Gamborg Holm tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Procesfacilitering i praksis, 2. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Opgaveskrivning for praktikere" udgivet af Samfundslitteratur - "Opgaveskrivning for praktikere" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Christina Gamborg Holms bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Christina Gamborg Holm hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Holms bøger fås i flere formater. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christina Gamborg Holms "Procesfacilitering i praksis, 2. udgave"

Hos Bog & idé er "Procesfacilitering i praksis, 2. udgave" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Opgaveskrivning for praktikere" af Christina Gamborg Holm

Det er muligt at købe Christina Gamborg Holms "Opgaveskrivning for praktikere" som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Holm, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Gamborg Holm